10 Şubat 2016 Çarşamba
KUZU İNCİK HAŞLAMA
Malzemeler:
- 4 adet kuzu incik
- 3 adet orta boy patates
- 2 adet havuç
- 2 adet defne yaprağı
- 1 adet kurusoğan
Hazırlanışı:
1) Eti yıkayıp düdüklüye alın, üstüne gelecek şekilde su koyun.
2) Soğanı bütün olarak ilave edin, defne yaprağını da ekleyip, düdüklüyü kapatın.
3) Düdüklüde en az 30 dakika pişirin, soyulup dilimlenmiş havuç ve patatesleri de ilave edip, düdüklü veya tencerede havuç ve patatesler pişecek şekilde süreyi ayarlayın (Ben düdüklüde pişirdiğim için 5 dakikada pişti). Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder