31 Mart 2015 Salı
Patates Kızartması ve Sosisli Yufka Şiş
Çocukların bayılarak yediği ve bizlerin de vazgeçemediği çıtır çıtır patates kızartması sosisli yufka eşliğinde;
PÜF NOKTA: Patateslerin yapışmaması ve daha çıtır olması için kızartmadan önce dilimlenmiş, tuzlanmış 2 patatese 1 yemek kaşığı unu tuzlukla döker gibi her tarafına serpiştirin ve kızgın yağda kızartın farkı göreceksiniz.
Yufkalı sosis:
1 yufkayı üst üste katlayın sosis genişliğinde bir kalıpla bastırıp, kesin sosisleri de dilimleyin kürdana sırayla yufka sosis olacak şekilde batırın patatesleri kızarttığınız yağda kızartın. Şahaneee bir lezzet çok beğeneceksiniz!
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder