11 Şubat 2016 Perşembe

S'MORES DIP (MARSHMALLOW TATLISI)

 


    Malzemeler:

  - Yarım çay kaşığı tereyağı
  - 1,5 su bardağı damla/kuvertür çikolata
  - 21 adet büyük boy marshmallow

    Yapılışı:

1) Fırına girebilecek bir tava veya porselen fırın kabına tereyağını yayıyoruz.
2) Çikolataları benmari usulü eritip kabın tabanını kaplıyoruz.
3) En üstüne de marshmallowları dizip, önceden ısıtılmış 230 derece fırında marshmallowların üzeri kızarıncaya kadar pişiriyoruz (En fazla 5 dakika sürecektir). Afiyet olsun.

    Dipnot: Verdiğim ölçüler 3 adet küçük boy güveç için, siz ölçüleri istediğiniz gibi azaltıp artırabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder