9 Şubat 2016 Salı

FETTUCINI



Malzemeler:

- 1 paket yassı makarna

Sosu için:

- 3 yemek kaşığı sıvıyağ
- 1 adet kurusoğan
- 300 gr kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü
- 400 gr mantar
- 1 diş sarımsak
- Tuz
- Pulbiber
- Karabiber
- Nane
- Fesleğen
- 1 paket krema

Hazırlanışı:

1) İlk olarak makarnayı haşlayın.
2) Bu sırada soğanları ve sarımsağı yağda güzelce kavurup, tavukları da ilave ederek kavurmaya devam edin.
3) Mantarları da ilave ederek baharatları katın, suyunu çekince kremayı ilave edip kaynama noktasına geldiğinde makarnayı da ilave ederek güzelce harmanlayarak karıştırın.
4) Servis ederken kaşar peyniri ve fesleğeni unutmayın. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder