10 Şubat 2016 Çarşamba
PASTIRMALI İSPİR KURUFASULYE
Malzemeler:
- 200 gr çemensiz pastırma
- 1 adet kurusoğan
- 2 adet sarımsak
- 2 yemek kaşığı salça (domates-biber karışık)
- Tuz
- Pulbiber
- Sıvıyağ-Tereyağ
Hazırlanışı:
1) Fasulyeleri geceden ıslatın.
2) Sıvıyağda doğranmış soğanları kavurun, sarımsak, salça, tuz ve pulbiberi ilave edin.
3) Pastırmayı da ekleyin, suyunu süzdüğünüz fasulyeleri ve fasulyelerin üzerine gelecek kadar kaynamış su da ekleyip pişirin.
Dipnot: İspir fasulyesi çok daha çabuk pişiyor!
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder