30 Mart 2015 Pazartesi

PAÇANGA BÖREĞİ




      Malzemeler (12 adet)

  -  3 adet yufka
  -  100gr pastırma
  -  200gr kaşar peyniri
  -  1 adet domates
  -  2 adet sivri biber
  -  Kızartmak için sıvıyağ
  -  2 yemek kaşığı su

     Hazırlanışı:

1) Yufkaları dörde bölün.
2) Pastırma, kaşar, domates ve biberleri doğrayın.
3) Yufkaların geniş bölümüne doğradığımız malzemelerden dizip sigara böreği sarar gibi sarın, uçlarını suya batırıp yapışmasını sağlayın.
4) Hazırladığınız börekleri kızgın yağda çevirerek kızartın ve havlu kağıt serili tabağa alın.
5) Çıtır çıtır börekleriniz servise hazır afiyet olsun :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder